Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proč nefandím bratrstvu duhových slipů? – Mgr. Bc. Jan Kopal

21. 8. 2017

A po roce tu zase máme Prague Pride, neboli přehlídku spoře oděných zvrhlíků všeho druhu v ulicích a přilehlých parcích. Oficiálně se tato veřejná oslava homosexualismu, před kterou už před lety varoval Václav Klaus starší („Prague Pride není projevem homosexuality, ale homosexualismu, kterého se – stejně jako řady dalších módních „ismů“ – velmi obávám.“ Václav Klaus, 5. srpna 2011), odehrává proto, aby pro sebe homosexuálové a lidskoprávní aktivisté, hájící ochotně jejich zájmy, si získali nejen toleranci, ale také respekt. Poskakováním polonahých maškar ho jistě získají.

Je s podivem, že řada politiků, kteří se hlásí se ke křesťanství, konzervativismu, tradiční rodině a morálce, je ochotna nejen tuto perverzní sešlost obhajovat, ale také aktivně podporovat a účastnit se jí. Podbízivost liberálnímu městskému voliči nezná mezí. Účast představitelů církví na této frašce je přímo do nebe volajícím popliváním křesťanských ideálů. Každého kněze, který by jen o účasti na takové akci začal nahlas veřejně přemýšlet, by měli na místě zbavit kněžství. Ale u nás není Rusko ani Polsko. Bohužel!

V jediném mají organizátoři nesporně pravdu, a to když svůj festival nazývají zbytečným. Smutné je, že je tato akce díky podpoře mnohých institucí i jednotlivců nepřímo podporována z našich daní. Osobně odmítám podobné „prasárny“ a „úchylárny“ podporovat a financovat. Distancovat se ostatně od nich musí i každý soudně uvažující homosexuál či lesba.

Jedná se o ukázkový příklad „medvědí služby“. Doma ať si každý dělá, co chce. Svoboda jednotlivce je nezpochybnitelná a daná Ústavou. Zde se však už, podle mého názoru, účastníci pohybují za hranou trestního zákona. Jeden z jeho paragrafů mluví např. o narušení mravní výchovy mládeže: k němu pořádáním těchto orgií nepochybně dochází. Policie by měla u této akce postupovat analogicky jako u sešlostí „vyhulenců“ na technoparty: použít vodního děla, účastníky rozehnat a zajistit odpovědné osoby i devianty.

Mgr. Bc. Jan Kopal

dgsnxs_xoaagsri.jpg

Děti doopravdy neděsí valící se davy zvrhlíků…?

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář