Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svět hurikánů a tornád… ‒ Ing. Vladimír Veselý

22. 9. 2017

Sdělovací prostředky jsou plné zpráv o neštěstích, způsobených rozzlobenou přírodou. Je však roční období, kdy se tyto jevy pravidelně vyskytují, ačkoli do důsledku dobře ani nevíme proč. Zato dobře víme, že k tomu nemálo přispíváme vypouštěním páry z 65 000 elektráren a jiných průmyslových zařízení, takže řada příčin je přece jen známa. Skutečností je, že ničivost a výskyt těchto jevů v poslední době značně sílí. Až se mi zdá, že není zcela vyloučeno, že je to spojeno s činností, kterou bychom mohli nazvat „geoinženýring“ nebo také „válka počasím“.

Na přírodu lze svést ledacos, protože její chování není a snad ani nemůže být dost dobře zmapováno. Vidíme to na nejistotě předpovědí počasí. Jisté vlivy a z toho plynoucí ovlivňování však známy jsou. Nejen pokud se to týká dlouho známého a prováděného vyvolávání dešťů. Zařízení HAARP je notoricky známo a je poněkud překvapivé, že byla oznámena jeho demontáž. Něco takového se obvykle dělá jen tehdy, máme-li něco lepšího. Takže není vyloučeno, že byl objeven účinnější způsob, jak popostrčit přírodu k vytvoření oblastí sucha, či dešťových záplav. Ať už pozemní způsob, nebo spíše „osíváním mraků“ z vysoko letících letadel, jejichž nekontrolované přelety povolil prý jako tehdejší předseda vlády náš nynější, znovu kandidující prezident.

Ano, přispívá k tomu známé chemtrails, vysvětlované ochranou proti oteplování, ale použitelné k mnoha dalším účelům. Že to nejsou účely tak bohulibé, dokládá jejich odolnost vůči jakémukoli zásahu proti nim. Ve výškách, v jakých zpravidla létají speciály pro tuto činnost určené, těžko může jít o osévání mraků kondenzačními jádry pro vyvolání deště. Spíše jde o vojenské účely a možná právě ovyvolávání či zesilování jistých atmosférických jevů. To je ovšem asi dost těžko prokazatelné, ale vyloučit se to nedá. Mnohem snáze prokazatelné jsou akce, realizované přidáváním přísad do paliv civilních letadel, a lety speciálů ve stejných výškách. Ty mohou rozprašovat nejen kovové částice, jako hliník, brom a jiné, ale i speciální přípravky, ovlivňující chování lidí, klíčivost semen, či dokonce rozsévání virových nemocí. Odpovídá tomu výskyt lokálních epidemií, vzniklých bez zdůvodněných možností nákazy. A v neposlední řadě lze iniciovat sucha i přívalové deště. Obecně: negativně ovlivňovat hospodářství, ale i chování lidí v daných oblastech. Tedy: ničit protivníka bez jediného výstřelu.

Tyto činnosti jsou relativně snadno prokazatelné ve spadech a je podivné, jak je proti nim málo postupováno. Stejně jako proti zjevným špinavostem v politických i obchodních praktikách. Internet je plný nesolidních reklam na přemrštěně účinné přípravky proti nemocem, zdravotním potížím, ale i návodů k nelegálním „úsporám“ či ziskům, aniž by takovým věcem bylo zabráněno. „Podnikavost“ tzv. nelegálů se stává běžnou a poctivost v životě popelkou. Je to příznak konce rozumného světa? Politici jsou odtržení od života lidu a starají se jen o svůj prospěch. Jejich volby jsou většinou zmanipulovány tak, že se proti předurčeným postaví ve volbě někdo zjevně nepřijatelný, aby voliči volili méně přijatelné zlo. S přidaným působením chemtrails se pak dosahuje kýženého výsledku. Je to konec světa? Kousek rozumnosti v tom není.

Světoví politici se při své chamtivosti snaží rozpoutat třetí světovou válku, pokud možno mimo své území. Popichování Severokorejců je k tomu zřejmě účelem. Dopady tohoto jednání jsou nedozírné a nikdo ani netuší, kam se může válka moderními atomovými zbraněmi zvrtnout. Jedno je však jisté – konec lidstva visí na velmi tenkém provázku.

V takových „bažinách“ se teď topí náš svět. Má ještě smysl v něm žít? Není škoda naši krásnou, modrou planetu nechat na pospas několika zvrhlým bláznům?

14. 9. 2017

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář