Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nadbíhání politiků KDU-ČSL sudeťákům se vyplatilo!

8. 9. 2020

Slušelo by se napsat: jak komu? Exministru kultury Danielu Hermanovi, který toho pro svěřený resort více neudělal, než udělal, nejspíš ano. Jak oznámil dnes na Twitteru velvyslanec Spolkové republiky Německo, Christoph Israng, předal tento diplomat Velký spolkový kříž za zásluhy s hvězdou výše jmenovanému holohlavému pánovi s věčně falešným úsměvem, jenž si dokázal v naší politice znepřátelit kdekoho – včetně prezidenta republiky.

Těžko u nás najdeme ostudnější politickou figurku, která se neštítí podbízet odvěkým úhlavním nepřátelům českého národa – bývalým sudetským Němcům. Ti, jak známo, Čechům v minulosti neudělali nikdy nic dobrého. V Čechách bývalo od nepaměti vždycky dost kolaborantů s cizími mocnostmi. Nejen s těmi západními (Německo), ale i s těmi východními (Rusko, Čína). Jsou totiž někteří Češi, kterým je tato země malá, a proto se potřebují poohlížet po mocných sousedech, kde by se dalo získat něco navíc, co nenabízí naše „zaprděné“ Česko.

Je dobré znát tisícileté české dějiny, abychom jako občané suverénní země získali jak potřebné sebevědomí, jež Čechům v porovnání s jinými národy chybí, tak i „kompas“, který nás spolehlivě provede všemi úskalími, jež na nás při osudových dějinných zkouškách čekají. Než jít po vydlážděné cestě národní zrady přímo do pekel, jak nám to právě v těchto dnech předvedl D. Herman, je lépe klopýtat po prašné a kamenité polní cestě, jež vede k ušlechtilému cíli.

babis-a-herman-v-uh.jpg

Jak známo, konce všech zrádců a zaprodanců, ale i užitečných idiotů a všelijakých mouřenínů bývají stejné: někteří skončí na šibenici, jiní ve vězení a ti ostatní v doživotní izolaci od zbytku slušné společnosti a ve věčné hanbě. Varujme se příkladu Prkoše Bílinského, ale i Emanuela Moravce či Karla Čurdy! Je lépe zůstat až do smrti nezámožným, ale čestným člověkem, než se stát bohatým, leč osamělým a opovrhovaným poskokem cizí mocnosti.

Hanba Danielu Hermanovi a dalším kolaborantům z KDU-ČSL!  Až tato smradlavá, kolaborantská žumpa v naší politice skončí, všichni čestní a slušní občané si oddechnou. Poslanecká sněmovna PČR by se měla rázně distancovat od této prohnilé partaje, která dělá naší zemi jenom ostudu!

Hanba KDU-ČSL! Je nejvyšší čas činnost této strany pozastavit, a to ještě před nastávajícími volbami, aby se jich už nemohla zúčastnit. Je to jediný legitimní a demokratický způsob, jak na tuto politickou provokaci reagovat.

Platilo to vždy a platí to stále: zrádci a kolaboranti patří na šibenici nebo do vězení!

7. 9. 2020

‒ RJ ‒

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář