Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dotazník na Hrad – Ing. Vladimír Veselý

17. 9. 2012

V dobré víře pomoci zdárnému průběhu prezidentských voleb jsem se snažil pomoci občanům, aby se mohli orientovat podle odpovědí na stejné otázky a vybrat si tak toho nejlepšího z nabízejících se. Staří Čechové ale říkávali: „Pro dobrotu na žebrotu.“ A tak jsem také dopadl. Ze 22 kandidátů (přibývající se mohou připojit), které jsem oslovil se ozvali jen čtyři, z nichž jen jeden to vyplnil podle předpokladu. Jeden to vzal jako recesi, další skupina kandidáta se rozhořčila nad nezákonnou zvědavostí a ten čtvrtý mě šalamounsky odkázal na to, že mně odpovědný činitel zavolá – zda až po skončení voleb, to nespecifikoval. Nebyl jsem sám, kdo takto dopadl. Jiný angažovaný kolega byl počastován poděkováním a dodatkem, že s průzkumem souhlasí, ale nezúčastní se jej. „Mrtvé brouky“, kteří raději nereagují, nepočítám. Už teď mohu říci, kdo to zajisté bude, záměrně to však nechci, kvůli nestrannosti, komentovat. Už jen původ a množství peněz na kampaň hovoří samo za sebe.

 

kolaz-s-otazniky.jpg

 

Značnou píli jsem věnoval výběru a formulaci předložených otázek, aby v co nejkratší formě a co nejvýstižněji charakterizovaly uchazeče o kandidaturu. Přitom jsem se nevyhnul otázkám poněkud na tělo, ale s upozorněním, že jejich odpověď je dobrovolná a podle zákona nemůže být kategoricky vyžadována. Bez nich je to ale hra na kupování zajíce v pytli, ke které se politici rádi uchylují. Pro tak významný post, který může podstatně a nevratně ovlivnit život voličů, jsou ale závažné. Občané si volí svého prezidenta, a proto by bylo nezodpovědné nevzít takové informace v úvahu. Já vím, že účelově schválené zákony to berou jako diskriminaci, ale nebyl by diskriminován zejména volič? Pokud uchazeč o kandidaturu nechce, nebo dokonce nemůže tyto informace zveřejnit, nemá ve frontě na Hrad co dělat!

V dnešním světě, kde se každý snaží urvat co nejvíc pro sebe, musí být vrchní představitel a zástupce národa tvrdý a zkušený vyjednavač. To není místo pro narcisistu (jak to definoval pan Škromach), ale pro toho, kdo dokáže hájit především zájem těch, kteří si jej k tomu zvolili. Z toho důvodu je nutný výběr kandidátů, přistupujících k volbám. Liberalismus ústavy v nárocích na kandidáta není v tomto případě bez dalšího výběru na místě. A to nejen v otázce odbornosti a schopností, ale i v osobním zaměření kandidáta. Otázky, týkající se náboženství, v době šířícího se islámu a jiných vyznání, které přece jenom nejsou u nás doma, jsou na místě. Je třeba dbát na paritní zastoupení ve vládě i ve vrcholných orgánech. Stejně tak v etnickém původu je nutné být uvážlivý. Jak už jsem psal, nevím, jak by byla přijímána vláda ze samých Romů nebo Vietnamců (nic proti nim), z nichž mnozí nastaveným kritériím také vyhovují. Ba vyhověl by i ten, jehož matka jej porodila v letadle, prolétávajícím před čtyřiceti lety právě nad ČSR, který má také nárok na naše občanství. Ani otázka na prarodiče není nesmyslná, např. při zkušenostech, že právě čtvrtinová etnická příslušnost se uplatňuje nejvíce (Hitler a jiní). O menšinách, které se snaží ovládnout většinu, není třeba asi po zkušenostech se sudetskými Němci hovořit.

Prohlášení o trestní nezávadnosti a možnost srovnatelných odpovědí na záměry v získané funkci jen doplňují charakter uchazeče. Lze si pak snadno představit, jak bude asi vysvětlovat třeba seniorům, že na jejich penzi nejsou peníze, ale na kulomety proti nesvobodným národům ano. V tomto směru už i při tak malém počtu těch, kteří odpověděli, jsem byl sám překvapen, jak výmluvné jsou. Tolik tedy k mé troufalosti klasifikovat kandidáty (mám čtvrt století kantorské praxe). Otázky dotazníku jsou v aktualizovaném článku na mé internetové stránce (http://www.volny.cz/ingvesely) a každé vyplnění je vítáno.

14. 9. 2012

Ing. Vladimír Veselý

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

cheap beats by dre on sale

(beats by dre for sale cheap, 18. 12. 2012 21:58)

<a href="http://www.cheapbeatsbydredrs.com">beats by dre for cheap</a> cheapbeatsbydredrs <a href="http://www.cheapbeatsbydredrs.com/beats-by-dre-studio">replica beats by dr dre</a>

Volejte prezidentovi

(TV Pětka, 13. 10. 2012 10:39)

http://www.metropol.cz/zpravy/z-prahy/kandidati-na-prezidenta-v-zivem-vysilani-tv-petka-uz-pristi-utery/
Kandidáti na prezidenta v živém vysílání TV Pětka! Už příští úterý
11. října 2012 13:34
Nová česká prima televize Pětka den po svém startu přinese živou interaktivní talkshow s kandidáty na prezidenta. První přímý přenos sledujte na Pětce v úterý 16. října v 19:00.
Pořad moderuje Petr Skočdopole.
Talkshow s názvem Volejte prezidentovi tak doplní bohatou programovou nabídku již avizovaných zábavných formátů. Tvůrci pořadu budou samotní diváci, konfrontovat budou postupně všechny současné kandidáty na prezidenta republiky. Každý všední podvečer vystoupí jeden kandidát – host pořadu.
Klást dotazy prezidentským kandidátům můžete na Facebooku. Pozvaní hosté vám pak odpoví přímo ve studiu. Během padesáti minut diváci zjistí, kdo má všech pět pohromadě.
„Chceme dát divákům možnost přímého kontaktu s prezidentskými kandidáty. V našem studiu se v průběhu podzimu vystřídají všichni avizovaní kandidáti,“ prozradil Jiří Haramul, šéf marketingu TV Pětka.

„Jako prvního již v úterý 16. října, tedy den po zahájení vysílání, přivítáme ve studiu pana Přemysla Sobotku, následující podvečer bude hostem pořadu Jan Fišer, ve čtvrtek budou diváci kontaktovat Miloše Zemana a první týden vysílání uzavře Jana Bobošíková,“ dodal Haramul.
Na prezidenta kandidují například politik staré gardy Miloš Zeman, místopředseda Senátu Přemysl Sobotka, šéf TOP 09 Karel Schwarzenberg, kandidát sociálních demokratů Jiří Dientsbier mladší či vizuálně nápadný Vladimír Franz.
Volba prezidenta republiky se koná v pátek a v sobotu 11. a 12. ledna příštího roku. Nová česká prima televize Pětka startuje své vysílání již příští pondělí 15. října od osmi večer. Informace, jak Pětku naladíte, n

Václav Havel: Audience, Vernisáž a Václav Hořejší - Václav Klaus a Václav Havel – který z nich je horší?

(Divadlo Dobeška 12. října 2012 -26. tišri 5773, 12. 10. 2012 18:19)

Václav Havel: Audience, Vernisáž v dnes 19:30 - Dvě aktovky
od Václava Havla v podání divadla Různých jmen.

Tragikomické jednoaktovky protkané pro Václava Havla typickými dějovými smyčkami a tématy slovní manipulace, lidského odcizení a přítomností alter ega samotného autora – disidentského spisovatele.
Kancelář pivovarského sládka – absurdně zařízený, přezdobený byt Věry a Michala. Pocit intelektuální méněcennosti – demonstrace ideálního vztahu, dítěte, způsobu života. Vaněk – Bedřich.
Vstupné: 160 - 230 Kč - Divadlo Dobeška 12. října 2012
více:
http://goout.cz/cs/divadlo/praha/vaclav-havel-audience-vernisaz/aoxg/

http://www.hrad.cz/vaclavhavel/ - První prezident
http://www.hrad.cz/vaclavhavel/literarni-a-dramaticke-dilo.shtml
12. 10. 2012, Praha - Prezident půjde volit
Prezident republiky Václav Klaus společně s manželkou Livií Klausovou uplatní v pátek dne 12. října 2012 v 17.15 hodin v budově Základní umělecké školy v Klapkově ulici v Praze-Kobylisích svůj hlas ve volbách do Senátu Parlamentu České republiky.

Václav Hořejší » Václav Klaus a Václav Havel – který z nich je horší?
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/vaclav-horejsi.php?itemid=11153

Opakovaně dával ( Václav Klaus) najevo, že podporuje co nejlepší vztahy s Ruskem a dalšími postsovětskými státy. Někteří se dokonce domnívají, že jeho snahy o likvidaci EU a naopak zlepšení vztahů s Ruskem mají nějaké vědomé motivy směřující k podpoře ruských geopolitických zájmů.
http://eretz.cz/2011/12/zemrel-vaclav-havel-pritel-izraele/
Byl opravdovým přítelem Izraele a v posledních letech byl jednou z osobností, kteří neohroženě bojovali proti delegitimizaci Izraele na světových fórech.... Václav Havel byl po T.G. Masarykovi prvním Českým prezidentem, který navštívil Izrael (poprvé v roce 1990). Stal se také nositelem čestných doktorátů univerzit jeruzalémské (1990) a haifské (2006).
Společné izraelsko-italské vzdušné „válečné hry“ (+ video, foto): http://www.israelnationalnews.com/
Tishrei 26, 5773 / Friday, October 12, 2012

Tak nám předvolební kampaň na presidenta ČR nějak houstne: Kremlofilové nebo ufoni?

(Muller, 3. 10. 2012 11:33)

Tak nám předvolební kampaň na presidenta ČR nějak houstne: Kremlofilové nebo ufoni? Tedy kdo je za tím? Veřejnost hádá, zkoumá, odhaduje a jen několi jedinců míří - do černého. Fuj! Černé byl dříve uniformy SS a nyní Policie ČR! Proč asi? Tak zásah do desítky? Uvidíme - co na to internet "vox populi, vox dei"? Lidem, co se tváří, že je to pro lidi, nikoliv "na lidi":
Nová přestřelka
tentokrát mezi gauneři:
"Nejsem gauner, tvrdí Vondrouš a podává trestní oznámení na Vidíma
Pavel Vondrouš, který v pátek odpoledne střílel po prezidentu Václavu Klausovi plastovými kuličkami, podal v úterý trestní oznámení pro pomluvu na poslance ODS Jana Vidíma. Vadí mu, že se o něm vyjadřoval jako o gaunerovi. Vondrouš se brání, že není žádný gauner. "Jako gauner se označují lidé, kteří pravidelně podvádějí a kradou, a to podle určitých pravidel a principů," uvedl.
--------marivalka - 02.10.12 20:18:42
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&auth=&forum_ID=65911
...a taky lžou a podsouvají novinářům tzv. kubiceho zprávy,zapoměl dotčený dodat... Nová přestřelka
http://www.novinky.cz/domaci/280381-nejsem-gauner-tvrdi-vondrous-a-podava-trestni-oznameni-na-vidima. html
Nečas vyhodil poradce, který označil Klause za 'kremlofilní bábu'
http://www.lidovky.cz/necas-vyhodil-poradce-romana-jocha-ktery-oznacil-klause-za-kremlofilni-babu-1b5-/diskuse.asp?iddiskuse=A121002_161033_ln_domov_jkz&vlakno=58161256
2. října 2012 16:09, aktualizováno 17:03
PRAHA - Za "ufňukanou kremlofilní bábu" označil premiérův poradce Roman Joch prezidenta Václava Klause. Taková kritika hlavy státu jej ale stála místo. Premiér Nečas se od jeho slov okamžitě distancoval a na minutu jej vyhodil.
"Jednoznačně se distancuji od slov Romana Jocha zveřejněných na blogu iDnes.cz. K dnešnímu dni byly okamžitě ukončeny všechny smluvní vztahy mezi doktorem Jochem a Úřadem vlády ČR," sdělil Nečas v tiskovém prohlášení.
Joch prezidenta ostře zkritizoval za to, že chrastavský útok kuličkovou zbraní označil za atentát a udělal ze sebe oběť. VÍCE ČTĚTE ZDE:

http://slovnik-cizich-slov.info/
http://slovnik-cizich-slov.info/jehovista Toto slovo neznalo a muselo si vyhledat již 2334 lidí http://www.obcinst.cz/en/CI-People-s116/
People in CI

Dr. Roman Joch - Director

Dr. Joch is the Executive Director of the Civic Institute in Prague. Born in present day Slovakia, Dr. Joch moved to Prague to study medicine. After obtaining his MD degree from Charles University, he worked as a Foreign Affairs Secretary of the Civic Democratic party (1994-1996).

After co-operating with the Civic Institute from its founding, he joined full-time as an analyst and writer in 1996. He soon became a well known commentator and lecturer on political philosophy, international relations, with an emphasis on US Domestic and Foreign Policies. He became Executive Director of the Institute in 2003.

Dr. Joch is frequently heard on radio and seen on TV; his articles on current issues appear in printed media almost on daily basis.

In addition, he is the author of several monographs and expert studies including: American Foreign Policies and the Role of the US in the World (Studies OI, Prague 2000), Why Iraq? Reasons and Consequences of the Conflict (Prague 2003), and (together with Frank S. Meyer) Rebellion against the Revolution of the 20th Century (Prague 2003).

cenzura a:"Tak nám předvolební kampaň na presidenta ČR nějak houstne: Kremlofilové nebo ufoni?

(Muller, 3. 10. 2012 11:50)

http://www.novinky.cz/domaci/280381-nejsem-gauner-tvrdi-vondrous-a-podava-trestni-oznameni-na-vidima.
404 - Stránka nenalezena
Při provádění Vašeho požadavku došlo k této chybě: 404 - Stránka nenalezena. Novinky.cz
roman joch krenofilní baba klaus Lidé.cz - diskuze: Oranžové fórum - Lidé.cz forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum...
Toman Joch: houby atentát. ... (oba zosnovala Ljubljanka-Kreml) Klaus je "uplakaná kremrofilní bába,nikoli konservativec". ... RE: Roman Joch:.
The Neuwaldegg Institute - Lecturers: Dr. Roman Joch
http://eicee2.org/e_fac_joch.html
Občanský institut - www.obcinst.cz
Občanský institut vydává každý měsíc tištěný bulletin s překlady textů zahraničních konservativních autorů z ... Roman Joch na ČRo 6 k antiamerickým protestům ...
Kontakty
www.obcinst.cz/cs/kontakty/
Adresa Občanský institut. Vyšehradská 49 128 00 Praha ...
www.obcinst.cz/cs/clanky-a-nazory-s11/
Naši lidé www.obcinst.cz/cs/nasi-lide/
MUDr. Roman Joch joch@obcinst.cz. Narodil se 27. října 1971 v ...
Dr. Roman Joch. joch Dr. Joch is the Executive Director of the Civic Institute in Prague. Born in present day Slovakia, Dr. Joch moved to Prague to study ... a tak stále dokola!
Jsou za tím jehovisté/ufoni či tajné služby hrající podle dávných Havlových her frašku na "demokracii" v "ufonii" v mayském roce 2012-konci? Konci ČEHO? Vás - MILÁ VEŘEJNOSTI a vaší SOUDNOSTI?
Nebo jde stále o pokračování hry z Národní třídy a okolí "Barťáku" a Štěpána na "Mrtvého ŠMÍDA", kde se hrdinsky už obětoval pro Bobo a progno Zemana a za smíchu své zaiteresované ochranky, nikoli carské...
Sám velký, sám Klaus, co si už si "dávno" s Mečiarem dohodli za asistence pana Havla rozbití Československa, kterému všichni přísahali? Komu? Ufonům? Českoslovenku nebo někomu jinému?

Kdo přijde dál? Vydáno dne 30. 09. 2012 Národní myšlenka...a nikoliv norský!

(Červenka Miroslav , 1. 10. 2012 18:58)

Viewegh, Vondrouš… Kdo přijde dál? Vydáno dne 30. 09. 2012
http://www.narmyslenka.cz/view.php?nazevclanku=viewegh-vondrous%E2%80%A6-kdo-prijde-dal&cisloclanku=2012090046

Václav Klaus Asi Vám, Vážení čtenáři těchto řádek, přijde nemístné spojovat zřejmě nejznámějšího českého spisovatele současnosti s pologramotným sympatizantem KSČM z Chrastavy, který si myslí, že „doba umnele ruzdeluje lid“, „pokut se mespojime vase deti se budou myt hur“ a „KSČM vam chce zajistit zakladni lidska prava a moznost zit opjet jako lide“. Přesto je zde něco, co oba spojuje – iracionální nenávist, kterou každý projevil po svém.
Chrastavským „střelcem“ se zřejmě netřeba více zabývat. Osobních bankrotářů je v naší zemi v této době velice mnoho a mnozí z nich si stejně jako Vondrouš myslí, že si uleví tím, že se zviditelní. Že tomu tak není, třeba dojde, má-li ještě nějaké volné mozkové závity, po jepičí době mediální slávy i Vondroušovi, až na něj dolehnou důsledky jeho činu v podobě nesení nákladů (minimálně za prezidentovo sako).
Krátce zmíním i právní kvalifikaci skutku. Nemám žádné právní vzdělání, ale nezdá se mi, že útok, při kterém je hlava státu zraněna(tekla i krev), je klasifikován jenom jako výtržnictví. Kdyby takto napadl řadového policistu, nepochybuji o tom, že by to bylo klasifikováno jako útok na veřejného činitele.
To pan masový umělec je úplně jiná káva, zejména uvědomíme-li si některé souvislosti. Vieweghův projev sice dle mého nejlépe vystihl Jaromír Plesl v článku „Viewegh, Klaus a Ježíšek“, který je úvodníkem posledního čísla Reflexu , jenž srovnávaje Viewegha s Irenou Obermannovou, autorkou knihy o jejím intimním vztahu s Václavem Havlem, napsal:„ Ani jeden se však nesnaží zkoumat hlubší příčiny, jen povrchně popisují důsledky. A Viewegh to ještě koření hospodskými drby. Proto není velkým spisovatelem ve smyslu společenského významu, podařilo se mu jen zkřížit satiru Zuzany Bubílkové s průměrnou brazilskou telenovelou.
Přesto budou letošní Vánoce u Vieweghů bohaté. Jejich hlavním sponzorem nebude Ježíšek ani Santa, nýbrž Václav Klaus. Ale takový kapitalismus jsme přece chtěli. Bez přívlastků. Ať si každý prodává, co chce, a klidně ať to balí třeba do vánočního papíru s nápisy Pravda, Láska a Morálka. O všem nakonec stejně rozhoduje Trh. Navzdory veškeré spisovatelově snaze prezidenta pošpinit je právě tohle velkým vítězstvím ideologie zastávané Václavem Klausem.“
Zbývá jenom dodat, že je nadmíru podivné až pochybné, že ze všech spisovatelů, co u nás máme, je právě Viewegh mediálně protežován co by autor vystihující podstatu našeho reálného bytí, jeho knihy jsou zejména díky České, tedy prý naší (ve skutečnosti pouze za naše peníze) televizi zprostředkovávány masám, že právě on je zván na přednášky do škol, že právě on často z médií promlouvá k politické situaci u nás.
Nějak se mi nezdá, že nikdo z „profesionálů“ i profesionálů v ČT nevidí to, co tak přesně Jaromír Plesl popsal. Bližší pravdě po mém soudu bude, že vidí, ale souhlasí s oním zapšklým poselstvím, které nám Vievegh ve svých románech oznamuje. A nejen souhlasí, nýbrž jej pomáhají prostřednictvím z veřejných prostředků fungující instituce i šířit.

(2) Kdo přijde dál? Vydáno dne 30. 09. 2012 Národní myšlenka...a nikoliv norský!

(Červenka Miroslav , 1. 10. 2012 18:59)

A to je hnus. Škoda, že se trestný čin „zneužití pravomoci veřejného činitele“ nevztahuje i na pracovníky veřejnoprávních médií, neboť i oni veřejnými činiteli, zejména ve vztahu k vytváření veřejného mínění, jsou. Jejich zneužívání postavení si totiž s politiky vůbec nezadá, a to pomíjím pořady typu „Otázky Václava Moravce“ včetně sociologických průzkůmů.
Vondroušovým činem se politická kultura v naší zemi posunula dle mého o řád dolů a přímo se vnucují mnohé závažné otázky jako např.:
Co přijde dál?

Jak dlouho bude ještě trvat, než někdo místo airsoftové pistole použije opravdovou zbraň?
Jaký je podíl médií, zejména těch veřejnoprávních, na eskalaci společenského napětí?
Existují u nás vlivné politické síly schopné využít nějakého podobného magora k odstranění nepohodlného politika?
Není na čase přitvrdit při souzení fyzických útoků na zvolené zástupce?
Buďme rádi, že způsob, jakým nás na tuto problematiku Vondrouš upozornil, nebyl příliš sofistikovaný, nýbrž pořád ještě takový „český“, tedy mírný a polovičatý, a nikoliv norský.

Pavel Vondrouš chce od prezidenta Václava Klause omluvu za to, že ho označil za atentátníka

(Vondrouš Pavel, 1. 10. 2012 18:53)

Střelec z Chrastavy Pavel Vondrouš chce od prezidenta Václava Klause omluvu za to, že ho označil za atentátníka. Prezident by měl podle něj ...
Střelec z Chrastavy chce od prezidenta omluvu za to, že ho nazval ...
Český rozhlas-před 59 minutami
Střelec z Chrastavy Pavel Vondrouš chce od prezidenta Václava Klause omluvu za to, že ho označil za atentátníka. Prezident by měl podle něj ...
Střelec z Chrastavy určitě není normální, říkají psychologové iDNES.cz
Střelec z Chrastavy: Na Klause jsem se chystal dva týdny Týden.cz
Novinky.cz - Lidovky.cz - denik.cz - Kurzy.cz
všechny zpravodajské články (119) »
http://www.rozhlas.cz/zpravy/politika/_zprava/strelec-z-chrastavy-chce-od-prezidenta-omluvu-za-to-ze-ho-nazval-atentatnikem--1117391
Střelec z Chrastavy chce od prezidenta omluvu za to, že ho nazval atentátníkem
1. října 2012 v 18:12
Střelec z Chrastavy Pavel Vondrouš poskytl 1. října rozhovor médiím
Střelec z Chrastavy Pavel Vondrouš chce od prezidenta Václava Klause omluvu za to, že ho označil za atentátníka. Prezident by měl podle něj lépe vážit slova a spíše mu ještě poděkovat. Vondrouš v pátek během slavnostního otevírání nového mostu na Klause sedmkrát vystřelil z aiersoftové pistole, která byla k nerozeznání od skutečné zbraně.

S pistolkou na vodu bych vypadal jako blázen a nikdo by mě nevzal vážně, tvrdí Vondrouš.
„Umíte si představit, že bych svět obletěl s tím, že jsem vytáhl stříkací pistoli nebo že bych vystřelil nějakou růžovou kuličkou, která by neměla vůbec žádný účinek? Bylo by to absolutně bez účinku a bylo by to spíš asi tak pro smích,“ vysvětluje.
Vondrouš prezidenta viní ze špatného stavu ve společnosti. Daně podle něj platí převážně pracující a jako protislužbu dostávají kopance od státu.
„Milionáři taky nechodí a nestřílí po lidech, protože tyhle problémy nemají. Jde o to, že těch lidí je tady čím dál víc a ta nespokojenost je čím dál větší, takže se prostě někdo musel ozvat,“ je přesvědčený Vondrouš.
Není prý ale jisté, jestli se něco změní: „Dialogů už v České republice bylo tolik a nikam nevedly. Byly smeteny ze stolu, nebyly vyslechnuty. Takže poukázat něčím takovým je opravdu efektivnější.“ „Milionáři taky nechodí a nestřílí po lidech, protože tyhle problémy nemají. Jde o to, že těch lidí je tady čím dál víc a ta nespokojenost je čím dál větší, takže se prostě někdo musel ozvat,“ je přesvědčený Vondrouš.

Není prý ale jisté, jestli se něco změní: „Dialogů už v České republice bylo tolik a nikam nevedly. Byly smeteny ze stolu, nebyly vyslechnuty. Takže poukázat něčím takovým je opravdu efektivnější.“

To, že prezident byl po jeho střelbě zraněný, jej překvapilo. Vůbec s tím nepočítal „Na pódium samozřejmě byla obrovská šance střílet, toho jsem si byl vědom. Ale bylo tam mnoho lidí okolo, nechtěl jsem opravdu strefit nikoho jiného. Bál jsem se i toho, že bych se na tu dálku mohl strefit do obličeje, což jsem samozřejmě nechtěl,“ ujišťuje.
To, že prezident byl po jeho střelbě zraněný, jej překvapilo. Vůbec s tím nepočítal „Na pódium samozřejmě byla obrovská šance střílet, toho jsem si byl vědom. Ale bylo tam mnoho lidí okolo, nechtěl jsem opravdu strefit nikoho jiného. Bál jsem se i toho, že bych se na tu dálku mohl strefit do obličeje, což jsem samozřejmě nechtěl,“ ujišťuje.
......
Autor: Eva Malá, kko
Související příspěvky:
Ministr vnitra nemůže za chyby prezidentovy ochranky, říká Nečas
Politici jsou po útoku na Klause ve větším nebezpečí, varují experti na bezpečnost
Ochranka se dopustila zásadních chyb, zjistila vyšetřovací komise
Chtěl jsem politiky donutit k zamyšlení, vysvětlil svůj čin útočník z Chrastavy
Zpráva o falešném atentátu na českého prezidenta obletěla celý svět
Muž, který v Chrastavě 'postřelil' Klause, byl obviněn z výtržnictví. Šéf ochranky rezignoval
Členům prezidentovy ochranky hrozí za selhání výpověď i trestní stíhání
GIBS prověří chování ochranky během útoku na Václava Klause
Útoku na Klause měla zabránit ochranka. Zřejmě selhala, říká odborník

rozhovor Deníku Knihy, 26.9.2012 a Život bez jídla - vhodné pro realitu ČR

(Blechová Zdenka, 1. 10. 2012 18:48)

Rozhovor Zdenky Blechové 26.9.2012
Zdenka Blechová poskytla rozhovor Deníku Knihy, s jehož laskavým svolením odkazujeme na jeho umístění. ZDE: http://www.eugenika.sk/

vzor například pro naší dobu:
Život bez jídla
(úryvok nájdete v hlavnom menu "Odporúčame")
Jasmuheen
EUGENIKA
Zameranie: VÝŽIVA
Brožovaná, 144 str., 130x200
ISBN: 978-80-8100-294-6
Pôvodná cena: 5.60 EUR | Naša cena: 4.48 EUR Ušetríte: 1.12 EUR zľava: 20% zprava - zvýšení spotřební daně...
"Všade na svete mi ľudia neustále kladú otázky prečo a kedy. Prečo som sa rozhodla žiť z prány a zvolila si ju ako zdroj výživy a kedy som s tým začala? Nebolo to tak, že by som sa rozhodla, že prestanem jesť. Táto schopnosť či dar jednoducho prišiel ako prirodzený vedľajší produkt duchovného zasvätenia, ktorým som prešla v roku 1993. Nasledujúce stránky popisujú môj osobný príbeh a skúsenosti. Ľudia majú právo na to, aby boli skeptickí a kritickí a aby neverili... "

PROTOŽE PRAVDU NEJDE UTAJIT:
http://cajovnakavarnarelax.webnode.cz/products/jsem-zamestnancem-vesmiru/
Jsem zaměstnancem Vesmíru
Nedostává se vám peněz a nevíte proč? Kniha pojednává o tom, že všichni jsme odměňováni za svoji nejen materiální práci, ale hlavně za svoji duchovní práci. Dle svého přístupu k sobě a k druhým se nám peněz buď dostává, nebo nedostává. Chcete vědět, jaké chyby děláte a co je třeba změnit, aby se vám dařilo po všech stránkách? Přečtěte si tuto knihu a všemu porozumíte. Ukázku z knihy naleznete ZDE.
Více zde: http://cajovnakavarnarelax.webnode.cz/products/jsem-zamestnancem-vesmiru/
VÝBORNÁ PASÁŽ O ATENTÁTECH, nejen na prof.ing. Václava Klause
vlastně jak nejíst a pak už jen střílet?
O smrti a umírání
"Ve vizi jsem se viděla ve 12. století v otroctví. Když jsem se zeptala Vesmíru: „PROČ?“ Channelingem přišla odpověď: „Aby ses naučila pracovat.“ Vůbec jsem nechápala. Za takovou cenu?"
mobil: 603 847 278 www.zdenkablechova.cz
e-mail: zdenkablechova@seznam.cz
Bolevecká náves 6/7, 323 00 Plzeň
Budete-li mít zájem, ráda vám do knihy napíši i poselství channelingem pro vaši osobu. Uveďte v objednávce.

Více - případ CHRASTAVA a jeho tajemné, ufonské pozadí! Jako součást nabídky činnosti presidentů současných i budoucích! Jen v ČR!

Táňa Fischerová:O prezidentství,duchovnosti a životě-Aneb Bez zázraku už to nepůjde!

(Fischerová Táňa , 1. 10. 2012 18:34)

Táňa Fischerová: O prezidentství, duchovnosti a životě (setkání Gošárníků 3 – 16. 9. 2012)
Aneb Bez zázraku už to nepůjde! Co můžete udělat vy? • šířit zprávu o kandidatuře paní Táni Fischerové osobní cestou i elektronicky • http://prezidentkatanafischerova.cz/ – zde ke stažení petice, http://www.facebook.com/PrezidentkaTanaFischerova, • šířit petici podporující její kandidaturu na prezidentku a sbírat podpisy • psát dopisy a svá osobní vyjádření o podpoře její kandidatury
více
Igor Chaun: Jak se napojovat vzhůru (setkání Gošárníků 3 – 15. 9. 2012)
O kolébce Stvoření, o rovnováze Dobra a zla, o krůpěji bolesti v Lásku přetavenou. Píseň Santo Daime S MOCÍ NEBE (Com O Poder Do Céu, Padrinho Alfredo #98). Četba textu Jak se napojovat Vzhůru. – Sobotní Igorova přednáška na zářijovém Setkání Gošárníků 3.
http://www.astrolife.cz/?p=19916#more-19916
http://www.youtube.com/watch?v=mZmrlypUUCU&feature=plcp
GoschaTV1

KONEČNĚ KANDIDÁTI HRADU MEZI UFONY A UFOLOGY!
VÍCE: ČT 2: Chotěboř a mimozemšťané
Štáb České televize se vypravil 21. 9. 2012 do areálu chotěbořského Geofondu, kde natočil krátký dokument s účastníky tradičního Festivalu záhad a tajemna na téma mimozemských civilizací. V pořadu vystupují Milan Knob, Honza Freedom, Dagmar Kocůrková a další.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/312292320120089/?video&index=220916#videojinak
Česká televize
http://www.astrolife.cz/?p=19902
A Acta X - střelba v Chrastavě - OTŘESNÝ, KRVAVÝ ZLOČIN - ATENTÁT!
nikde nic v www.astrolife.cz - ŽE BY V CHRASTAVĚ TO ZINSCENOVALI UFONI A CHTĚLI UŽ PŘEVZÍT VLÁDU NAD HRADEM V PRAZE?

Airsoft gun assault Václav Klaus (born 19 June)- From Wikipedia, the free encyclopedia

(wikipedia , 30. 9. 2012 19:57)

http://en.wikipedia.org/wiki/V%C3%A1clav_Klaus
Václav Klaus (Czech pronunciation: [ˈvaːtslaf ˈklaus]; born 19 June 1941) is the second President of the Czech Republic (since 2003). He was Prime Minister of the Czech Republic from 1992 to 1997
An economist, Klaus was the principal co-founder of the Civic Democratic Party, the Czech Republic's largest center-right political party.[3][4] Klaus is a eurosceptic,[5][6] but he reluctantly endorsed the Lisbon treaty as President of his country.[7] He has been called the "Margaret Thatcher of Central Europe".[8]
Klaus: Other activities- Airsoft gun assault - On 28 September 2012, Klaus was attacked during a bridge opening ceremony in Chrastava. While Klaus was walking through a thick crowd, shaking hands and chatting with bystanders, a 26-year-old man came near, pressed an airsoft pistol against the President's right arm and pulled the trigger seven times before disappearing into the crowd. The attacker, a self-proclaimed communist, was arrested after several minutes and commented that he "had done it because politicians were blind and deaf to the people's despair."
Klaus was taken to Prague's Střešovice hospital with what was described as a "minor wound", treated and immediately discharged.
The lack of action from the President's bodyguards was heavily criticised. The head of the President's security resigned after the incident.
http://www.hrad.cz/
17. 8. 2012, Praha - Pavel Hasenkopf: Potrefená husa se ozvala...
http://www.hrad.cz/cs/pro-media/clanky-a-ohlasy/103.shtml
a ani slovo:
Publikace z produkce SPH Jazz na hradě Jazz na hradě
www.Klaus.cz Lesní správa Lány Obrazárna Pražského hradu Příběh Pražského hradu Kultura na Hradě Archivy Archivy Katedrála sv. Víta
a více INFO:
http://www.hrad.cz/cs/kontakty/kancelar-prezidenta-republiky.shtml
Kancelář prezidenta republiky Pražský hrad 119 08 Praha 1
tel.: +420 224 371 111, +420 234 301 111
fax: +420 224 373 300
IČO 48136000 prof. Ing. Václav Klaus, CSc.
prezident republiky

O atentátu na Klause-pokus o přehled fakt: i Autor- Michal Semín (kdo se zbláznil-Semín?)

(Muller, 30. 9. 2012 19:15)

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/182257/video-atentat-na-klause-kdyby-byla-zbran-prava-prezident-je-mrtvy.html
VIDEO! Atentát na Klause: Kdyby byla zbraň pravá, prezident je mrtvý!
28. září 2012 | 18:49
IDEO: Co to bylo? Prezident Václav Klaus se tváří překvapeně a zděšeně. Do jeho blízkosti se neuvěřitelně snadno dostal atentátník (26)! Hlava státu měla obrovské štěstí, že v ruce třímal jen plastovou zbraň... Přesto však páteční události z Chrastavy zaráží. Jak a proč k nim došlo?
http://miroslavnigrin.blog.idnes.cz/c/289740/Jeste-jednou-airsoftovy-atentat-na-Klause.html
Ještě jednou airsoftový atentát na Klause

Určitě to je závažná událost, jistě stojí za zamyšlení jak se chovala ochranka. Vlastně jí onen mladík dokonale odhalil. Ukázal kde je díra v bezpečnosti prezidenta. TV Nova tomu opět věnovala tolik času, že to začíná být až nechutné! Zdaleka se tolik řečí neudělalo, když byl pobodán někdejší předseda komunistů Svoboda, případ byl odložen - pachatel nezjištěn, nebyly žádné televizní manévry, když exministr Pavel Dostál byl napaden nějakými útočníky, kteří mu pořezali hlavu a obličej - pachatelé nezjištěni, ani když byl poslanec Jiří Dolejš napaden a kopán útočníky tak, že téměř přišel o oko. Tihle lidé byli skutečně zraněni.
... Vyjádření "atentátníka" Vondrouše: .. Chtěl jsem aby se politici zamysleli nad svým chováním vůči lidu, ale vidím, že se zamyslejí spíš nad lepší ochranou. Jsem ochotný poskytnout vysvětlení všem médiím mimo TV NOVA, neboť si myslím, že prekrucují zprávy a špiní lidi, aniž by si oveřili všechna fakta. ....
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/9645-spoluodpovednost-za-atentat-na-klause-nesou-pravdolaskari-viewegh-halik-i-putna.aspx
Spoluodpovědnost za atentát na Klause nesou pravdoláskaři Viewegh, Halík i Putna
Autor: Michal Semín | Publikováno: 29.9.2012 | Rubrika: Politika
Vieweghovy chrastavské výstřely

Na knižní pulty míří kniha, jejíž název i obsah vypovídají o odporu, jenž její autor chová k současné hlavě státu. Populární romanopisec, dosahující svých úspěchů nadbíháním většinovému vkusu, se nijak netají tím, že svou knihou Mráz přichází k Hradu chce již tak dost škaredý mediální obraz Václava Klause ještě více znetvořit.

Podle úryvků, publikovaných vůči prezidentovi neméně nepřátelsky naladěnou MF Dnes, lze soudit, že Václav Klaus je autorem knihy považován za patrně nejtemnější osobu polistopadové éry. Mistrovy zlostné fabulace jdou tak daleko, že jej činí vinným z vraždy.

Přenesme se nyní do reálného světa. V den, kdy jsme si připomínali skutečnou vraždu, jejíž obětí byl v době, kdy se rodil český stát, jistý kníže Václav, došlo k napadení jiného Václava, stojícího v čele téhož státu v čase, kdy je vážně zpochybněna jeho svrchovanost, tímto Václavem hájená. V jistém smyslu lze říci, že ruku, jež pistoli proti hlavě státu zdvihla, vedl právě Viewegh a spolu s ním všichni, kteří v médiích a nejen tam pořádají pomlouvačné štvanice proti prezidentovi i osobám s jeho hradním působením nejvíce spjatým.

Nejen Viewegh, ale i jiné veřejně činné osoby jako Halík, Urban nebo Putna, stejně jako mnozí novináři, se již delší dobu nespokojují s věcnou kritikou postojů a činů prezidenta republiky. Mají až nutkavou potřebu svěřovat se veřejnosti z pocitů znechucení a pohrdání, vyžívat se v poukazování na jeho lidské slabosti a spektakulárně se upínat k okamžiku, kdy Václav Klaus prezidentský stolec opustí. Pokud by si byl chrastavský střelec, chovající k hlavě státu podobný respekt, jako výše zmíněné osoby, opatřil účinnější zbraň, než z arzenálu airsoft, mohlo se jejich přání v den české státnosti zlověstným způsobem naplnit.

Že jim touto souvislostí křivdím, neboť k atentátu na prezidenta Klause nikdy nevyzývali? Ó nikoli, to je jen taková „přiznaná nadsázka“, a ta je, mistře Vieweghu, přeci košer, nebo snad ne?
http://www.ceskapozice.cz


pokrač.: O atentátu na Klause-pokus o přehled fakt: i Autor- Michal Semín (kdo se zbláznil-Semín?)

(Muller, 30. 9. 2012 19:25)

Aha: už to mám!

Aha - jak je to košer - viz dole "taková „přiznaná nadsázka“, a ta je, mistře Vieweghu, přeci košer, nebo snad ne?" tak jsou v tom košer ufoni!

Za atentátem na Klase jsou tedy košer ufoni skrze sázavského Viewegha ze
Sázavy co se tam hlásí dodnes ke svatému Prokopu, co oral čertem, kdežto Semín s Klausem hodlají spíše za pomoci i lihového čerta napájeného lehkými topnými oleji, za pomoci peněz co jim nesmrdí a samozřejmě neviditelné (rozmějme ufonské) ruky trhu ORAT s námi!?

Kriste ochraňuj nás i před košeráky a košer ufony!

pokrač.(2): O atentátu na Klause-pokus o přehled fakt: i Autor- Michal Semín (kdo se zbláznil-Semín?- a co Putna? )

(Muller a lukaR1, 30. 9. 2012 19:34)

čtěte také:
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/9645-spoluodpovednost-za-atentat-na-klause-nesou-pravdolaskari-viewegh-halik-i-putna.aspx

Pohyboval jsem se s prezidentem a jeho ochrankou dost dlouho. Tohle se jim opravdu nepovedlo
Michal Viewegh to je éro, kouří Kmentě péro. Pamflety si píšou, zadnice si lížou. Každý kmotr uzná, že je Kmenta buzna...
Havlisti před Hradem aneb Eurobolševici se zlobí
Pane Pehe, běžte už do pr.... Europrezident si může cintat vestu akorát tak v Bruseli
To že je elita národa? aneb Pravdoláska a svobodní zednáři

Dokud bude Klaus dýchat, Halík, Svěrák, Sommerová a spol. budou podepisovat další petice… Za ukřižování Klause, za blahořečení Havla...
Klíčová slova: kriminalita Klaus pravdoláska

http://domaci.eurozpravy.cz/politika/57417-atentat-na-klause-postup-ochranky-prezidenta-vysetruje-inspekce/
Domácí » Politika
Velikost textu: M L XL

Zveřejněno: VČERA, 02:20

Autor: EuroZprávy.cz Atentát na Klause: Postup ochranky prezidenta vyšetřuje inspekce
Praha - Postup ochranky při pátečním útoku na prezidenta Václava Klause v Chrastavě na Liberecku prověřuje skupina odborníků z policejního prezidia a vyšetřuje ho Generální inspekce bezpečnostních sborů. V pátek v noci o tom informovala tisková mluvčí Policejního prezidia ČR Štěpánka Zatloukalová.
ještě že ho nezastřelil . to by zas byl humbuk pokom se vlastne bude jmenovat letiště to by byl normalně zmatek jestli po Havlovi ,nebo Klausovi .jinač proste debil kluk no co si pomoh hrozi mu 2 roky ve vězeni
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=134200&fid=34
lukaR1

novinky k metanolu z pohledu konkurence: i já se připojuji k tomu, kdo lepší píše!

(Muller, 30. 9. 2012 18:48)

Už víme, co znamená, když má policie v případu jasno: Tuší, že se někde po republice vyskytuje 15 tisíc litrů smrtelně jedovatých lihovin. Tak to jsme klidní. A až vláda ve středu vymyslí, jak poznat bezpečný alkohol od nebezpečného, půjdeme tu prohibici zodpovědně zapít. Na vaše zdraví, doktore Hovdo!
in: http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/zpravy-o-pate/clanek.phtml?id=758384#utm_source=aktualne.centrum.cz&utm_medium=article-hint

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-suchanek.php?itemid=17535
Eric Hovda, proexhibice a neokurky
V České republice se krátce po vypuknutí metanolové aféry objevil sympatický Nor, do batůžku si přibalil několik balení drahého léku a jal se okamžitě pomáhat českým nemocnicím a lékařům s metanolovou krizí. Vsadím se, že neletěl v business class, nebydlí v hotelu Kings Court, nehlídá ho na střechách deset odstřelovačů, nelítá po republice ve vládních speciálech a ani nejezdí v limuzínách s majáčkem – možná proto, že v té jezdí tisková mluvčí ministryně kultury s tajnými kulturními dokumenty. Vsadím se, že by o nic z toho přední norský toxikolog ani nestál.
A co řekl k léku, který přivezl?
„Jde o dar od naší nemocnice. Nechtěli jsme čekat, až nás o něj někdo oficiálně požádá. Takže naše Toxikologické informační středisko a oddělení intenzivní péče na Univerzitní nemocnici v Oslu jej Čechům poskytlo (jde o několik desítek dávek - kompletní léčbu pro osm pacientů).“
Jak dlouho plánuje zůstat v Praze?
„Mám otevřený zpáteční lístek. Původně jsem se chtěl vracet už zítra večer. Pokud ale bude třeba, zůstanu o pár dní déle. Chci navštívit i další části republiky, protože tamní lékaři nemohou dorazit do Prahy. Rád bych jim pomohl s léčbou.“
Asi máme z pekla štěstí, že přijel ze Skandinávie, kde si na žádné vřelosti příliš nepotrpí. Já se však osobně nemůžu zbavit pocitu, že to přijetí nepřijetí je tak trochu skandální. A to, že nám někdo sám o sobě bezodkladně a účinně přijel z jiného státu pomoci by zasloužilo mnohem viditelnější vděk. Zatím spíš pozoruji jak v médiích, tak především ze strany politiků takový zvláštní nádech, jakoby to bylo samozřejmostí.
Snad je to jen způsobeno stresem a chaosem, který kolem metanolové krize panuje o oficiální vládní poděkování na úrovni přijde. Pokud ne, bude to nehorázná ostuda.

I když to nemá téměř žádný význam, chtěl bych Vám poděkovat alespoň za sebe.

(2) novinky k metanolu z pohledu konkurence: i já se připojuji k tomu, kdo lepší píše!

(Muller, 30. 9. 2012 18:50)

Za všechno špatné, co se u nás děje, může vláda, to je jasné. Zrodila se nám tu druhá největší katastrofa v dějinách ČR. Za tu největší, povodně, mohl jen nečas. A tak nám tu exhibují odborníci, kteří ví úplně přesně, co všechno je a bylo špatně. A dovozci tvrdého alkoholu vzali do rukou kalkulačky a začali nás omračovat ohromnými čísly, kolik NÁS to všechny bude stát (původně jsem tématu finančních ztrát chtěl věnovat delší část, ale nebudu).
A jak to vidím já?

VINÍCI:
1. Zločinci, kteří smrtící a nelegální alkohol vyrábějí a distribuují.
…pak je intergalaktická mezera…
2. Zločinci, kteří nelegální alkohol vykupují a nabízejí ho k prodeji.
3. Alkohol sám o sobě – v dnešních dnech úplně zaniká fakt, že tvrdý chlast sám o sobě je jed a na zdraví má jeho vysoká konzumace nepopiratelné fyzické a především sociální důsledky. Na otravu alkoholem zemře 300 lidí ročně a díky lobby jsou restrikce vůči němu ve srovnání s cigaretami na úplně směšné úrovni. Tragikomický byl odpočet počtu obětí dnešní krize z 20 na 19, jelikož se zjistilo, že jeden mrtvý se vlastně normálně uchlastal „nezávadným“ tvrdým alkoholem.
4. Lidé, kteří kupují pochybné svinstvo, aby ušetřili pár korun.
Možná až pak bych se bavil o vládě.
Každopádně mám dvě (subjektivní) zprávy, jednu špatnou a jednu dobrou.
Ta dobrá je, že česká veřejnost prohibici přijala, rozumí ji a brblá překvapivě málo.
Ta špatná je, že v opavské nemocnici leží pár, který před několika hodinami otevřel doma pochybnou láhev vodky, kterou koupil na tržnici před třemi týdny (nyní už vlastně neví kdy) v polském Těšíně (nyní už si nejsou jistí, jestli to nebyl český, ale tržnice to byla určitě) a dali si panáka „na zdraví“.
Kdybychom měli tu nejlepší vládu na světě, tak KOMU NENÍ RADY, TOMU NENÍ POMOCI. Jakkoliv mám prosociální cítění, celou léčbu bych jim nechal zaplatit.
Pokud se v těchto situacích nezačne každý z nás chovat alespoň trochu zodpovědně, nepomůže nám nic.

(3) novinky k metanolu z pohledu konkurence: i já se připojuji k tomu, kdo lepší píše!

(Muller, 30. 9. 2012 18:55)

NEOKURKY
V nedělní druhé polovině Otázek VM na ČT položil hned na úvod Václav Moravec ministrovi zdravotnictví L.Hegerovi otázku, zdali uvažuje o rezignaci. I přesto, že ministrovi dnes rozhodně do smíchu není, pousmál se. Pojďme si trochu oživit paměť. Před rokem potkala Německo podobná katastrofa. Testy španělských okurek v Německu nepotvrdily, že by právě tato zelenina šířila smrtící střevní bakterii, jak se úřady dříve domnívaly. Oznámila to hamburská ministryně zdravotnictví Cornelia Prüferová-Storcksová. Hledání původce epidemie krvácivého průjmu tak začíná znovu od nuly.
Dosud si smrtící infekce vyžádala 30 lidských životů (29 v Německu a jeden ve Švédsku). Nejméně 2 400 lidí bylo nakaženo a stovky z nich mají problémy s ledvinami. A vědci stále ještě marně pátrají po zdroji onemocnění. Od chvíle, kdy německé úřady oznámily, že zdrojem nákazy bakterií EHEC jsou okurky, které pocházejí ze španělských oblastí Almería a Málaga, se podle španělských listů El Razón a El País místní zemědělci potýkají s velkou krizí. Noviny současnou situaci dokonce označují za největší zemědělskou krizi v historii. Okamžitý zákaz dovozu španělských okurek do devíti zemí včetně Česka podle Španělské federace sdružení exportérů ovoce a zeleniny způsobil obrovské ztráty. Pěstitelé teď přicházejí každý týden o 200 milionů eur, což je v přepočtu téměř pět miliard korun. Němci zrušili varování před konzumací okurek, rajčat a salátů. Nejprve se totiž v podezření ocitly biookurky ze Španělska, testy to ale vyvrátily. Mezitím se uvažovalo i o rajčatech a salátu. Nakonec padlo podezření na zeleninové klíčky z biofarmy v dolnosaském Bienenbüttelu. Hloubková kontrola s laboratorními testy tam ale v uplynulých dnech výskyt EHEC nepotvrdila.
Německé úřady tvrdí, že našly smrtelnou bakterii E. coli v balení luštěninových klíčků z biofarmy nedaleko Hamburku. Jejich balíček měla rodina, jejíž členové onemocněli. Dříve testy infekci na farmě nepotvrdily.
Paní ministryně zdravotnictví Cornelia Prüferová-Storcksová sedí ve spolkovém senátu dodnes...
Jan Suchánek
Jen proti názoru pana Suchánka: daně z alkholu ve výši cca 285 Kč z 300 Kč za 1 litr(!) se platí právě za systém kontroly nezávadnosti prodávaného zboží... a ne jako výpalné mafiiím, určujícm výsledky voleb!

Bobo, Bobobus a odporný atentenát na Klause v Bobovizi!

(Muller, 29. 9. 2012 15:08)

Bobo, Bobobus a odporný atentenát na Klause v Bobovizi! - nové!

Předvolební kampaň presidentských voleb 2013 v ČR značně eskaluje. Internet ukazuje krutý předvolební boj v ČR - například viz toto:
Bobobus zastavila policie, měl zničit toaletu - Aktuálně.cz
aktualne.centrum.cz/domaci/.../clanek.phtml?id...
a dále - 14. září 2012 – Autobus prezidentské kandidátky byl na cestě za voliči.....či minulý týden:
Bobobus ve Středočeském kraji 15.-22.9.2012
http://www.facebook.com/events/280714998697203/permalink/280715002030536/
a co teprve divadlo někdejší kandidátky za KSČ resp.KSČM paní Bobo v nové volbě pana Klause za Klause, až po hanebný a otřesný, tragický atentát, jako "spácháný" na Heydricha či ještě horší! Hrůza pomyslet, už tu bude možné jen Bobo - vyhlášení "Mým národům" a třetí světová!
Více in: archiv ČESKÉ TELEVIZE, případ Bobovize + londýnský exulant Hodač z BBC
a samozřejmě také moje poznámky ve SN (ale to je už "dávno?)! Nebuďte líní, čtěte si v SN jak to bylo, je a bude - aniž musíme mít PROGNOSTICKÝ ÚSTAV ÚV KSČ a jejich Miloše Zemana a další výtečníky NATOŽ V ROLI PRESIDENTŮ ČR - více v Analýze 17.11.1989 teké v archivu SN!
A co velikáni českých dějin, samozřejmě "sametových", jako Olga Zubová - ukřižovaná svým ruským manželem na obraze - viz také zde:
http://www.facebook.com/olga.svobodovazubova - kromě malování se jako nahé, nic neskrývající političky ve věčném přátelství v Jelcinovým týmem z Ruska také Klausův tým - viz internet a různé info jako originál zde:
Suverenita - blok Jany Bobošíkové ve Středních Čechách, ww.svoboda.info, Televize Prima, ARTDECO Beauty Trends, Suverenita, Jana Bobošíková, ČT 24, Luboš Xaver Veselý, Škoda Auto, Mladá Boleslav, Mladá Boleslav District
a co nového v Parlamentu ČR v další činnosti Bobo-týmu V.Klause (nyní vážně postřeleného ve hře Airsoft) a jeho předvolební BOBOkampani:
http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Co-to-je-Muz-vystrelil-na-Klause-utekl-a-dal-si-cigo-247995
Co to je? Muž vystřelil na Klause, utekl a dal si cígo
Útok na prezidenta Václava Klause, na kterého v Chrastavě na Liberecku neznámý muž střílel z airsoftové pistole, je podle bezpečnostních expertů především selháním prezidentovy stráže. Jeho ochránci nedokázali zabránit střelbě a muže dostihli, až když z místa útoku odcházel. Ani samotného prezidenta výkon jeho bodyguardů nepotěšil.
A co pravda o tomto arciatentátu: Policie ČR za celý den od "střelby 28.9.2012 plastovými kuličkami" střelce z airsoftové pistole neobvinila, havlovovská "bobo"fraška hry na předvolební kampaň a nutné preferenční hlasy metanolem v malých dávkách ovlivněné veřejnosti ČR pokračuje. Potřebujete více více o airsoftu...? Nebo co píše moudrý ing. V. Veselý zde?

Bobo, Bobobus a odporný atentát na Klause v Bobovizi! a ONI i N (1)

(Muller, 29. 9. 2012 15:38)

Bobo, Bobobus a odporný atentát na Klause v Bobovizi!

Zajímavý informační zdroj rychle akrualizuje i situaci v ČR i podrobné informace o pozadí přejmonování ruzyňského letiště na imeni Gavla či tak nějak: více http://www.theonion.com/
a kdo stojí za ONION? SamořEjmě ufoni, jak jinak, než z ORIONU VÍCE JAKO VŽDY wikipedie:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Souhv%C4%9Bzd%C3%AD_Orionu
Orion (latinsky: Orion, gen. Orionis, zkr. Ori) je souhvězdí na nebeském rovníku (větší část na severní polokouli) a je viditelné téměř z celého světa. Leží mezi souhvězdími Blíženců, Býka, Eridanu, Zajíce a Jednorožce. Patří mezi 48 souhvězdí, která zavedl řecký astronom Ptolemaios. Souhvězdí je proslulé kvůli Orionovu pásu, Velké mlhovině v Orionu nebo mlhovině zvané Koňská hlava. Nejlepší pozorovací podmínky jsou v prosinci a lednu, kdy je na obloze téměř celou noc. Naopak v květnu, červnu a červenci není pozorovatelný vůbec. Orion je pozorovatelný od srpna, kdy je vidět krátce před svítáním, do dubna.
Orion byl známý už Egypťanům, kteří ho ztotožňovali se Sahou, sluhou Osirida. Trojici Alnitak, Alnilam a Mintaka Číňané nazývali Tři hvězdy a hvězda Rigel, byla v jejich pojednání součástí Nefritové studny. Pro hvězdy Betelgeuze a Bellatrix mají Inuité název Dva umístění daleko od sebe. A hvězdy pásu pojmenovali Běžci. Orion je 26. největší souhvězdí.

Bobo, Bobobus a odporný atentát na Klause v Bobovizi! a ONI i N (2)

(Muller, 29. 9. 2012 15:40)

Ale o ufonech - nic! Asi to bude přesmička, zakryté ono podivné N, které užíval už kapitán NEMO alias N: http://en.wikipedia.org/wiki/Captain_Nemo
Captain Nemo, also known as Prince Dakkar, is a fictional character featured in Jules Verne's novels Twenty Thousand Leagues Under the Sea (1870) and The Mysterious Island (1874).
Nemo, one of the most famous antiheroes in fiction, is a mysterious figure. The son of an Indian Raja, he is a scientific genius who roams the depths of the sea in his submarine, the Nautilus, which was built on a deserted island. Nemo tries to project a stern, controlled confidence, but he is driven by a thirst for vengeance and a hatred of imperialism (particularly the British Empire) and wracked by remorse over the deaths of his crew members and even by the deaths of enemy sailors.
Ovšem vrhl svůj Nautilus do lofotského víru Maelstroem a zbylo po něm jen to záhadné N, co má daleko později Norsko jako autoznačku viz např.:
Medzinárodná poznávacia značka (MPZ) je na Slovensku bežné a aj v predpisoch používané označenie pre medzištátny rozlišovací znak (alebo rozlišovací znak štátu, v ktorom je vozidlo evidované) podľa Viedenského dohovoru o cestnej premávke z 8. 11. 1968 (OSN) (článok 37, príloha 3). Názov kedysi vznikol v Česko-Slovensku analógiou k už nepoužívanému označeniu „štátna poznávacia značka“ (ŠPZ).
Medzinárodné poznávacie značky boli celosvetovo prvýkrát zavedené v roku 1949. Dovtedy sa používali tiež, neboli však jednotné (ako príklad môžeme uviesť aj používanie značiek v rámci Rakúsko-Uhorska, kde H symbolizovalo Uhorsko, A Rakúsko, B Bosnu a Hercegovinu a Z ostatné krajiny). Ide o písmeno, respektíve dve alebo tri (v niektorých prípadoch aj štyri) písmená, ktoré sú odvodené od názvu krajiny v znení anglického jazyka alebo jazyka danej krajiny. Toto písmeno, resp. tieto písmená sú zobrazené na tabuľke alebo nálepke oválneho tvaru nalepenej na zadnej strane vozidla. V súčasnosti sa tiež rozšírilo zobrazovanie označení priamo na tabuľku evidenčného čísla (napríklad krajiny EÚ, Macedónsko, Ukrajina a iné).
http://sk.wikipedia.org/wiki/Medzin%C3%A1rodn%C3%A1_pozn%C3%A1vacia_zna%C4%8Dka
Protože čeština je světová, také za názvem ONIon je mezinárodní spiknutí škodící týmu Bobo ukrývající se za akronym TEN!